Ontdekking hennepkwekerij in Eibergen

EIBERGEN – Op donderdag 15 oktober heeft de politie in een woning aan de Paalhaarstraat in Eibergen een volledig ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. In de kwekerij zijn geen hennepplanten aangetroffen. 

De politie stelde donderdagochtend rond 10:30 uur een onderzoek in in de woning, waarbij de kwekerij werd ontdekt. Er was op dat moment niemand aanwezig in de woning. Ook werden geen planten aangetroffen, al kon wel worden vastgesteld dat vermoedelijk sprake is geweest van eerdere oogsten.

De aangetroffen apparatuur is in beslag genomen en wordt vernietigd. Een medewerker van de energiemaatschappij stelde vast dat de stroom voor de kwekerij illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk een naheffing op. De politie stelt een nader onderzoek in naar wie verantwoordelijk was voor aanleg van de kwekerij.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven