Reesink gaat nieuwbouwen op De Kiefte

EIBERGEN – Edward (45) en Linda (44) Reesink hebben de komende tijd nog een bult werk te verschaffen. De Eibergse ondernemers zijn druk bezig met de nieuwbouw van hun bedrijf Tianma op industrieterrein De Kiefte. Reesink hoopt over acht weken klaar te zijn met de bouw van het pand aan de Soetersveldweg.

In 2006 is het duo begonnen met Tianma, een bedrijf dat is gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van elektrische- scooters, fietsen en quads. Het bedrijf groeide na enkele jaren uit zijn jasje. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie waar we alles onder één dak hebben. Uiteindelijk kwamen we op dit perceel terecht. Na de schoolvakantie zijn we hier begonnen met bouwen”, vertelt Reesink.

De meeste mensen kennen het bedrijf onder de naam Reesink Techniek en Landbouw (R.T.e.L.) begin dit jaar is dit overgegaan in de naam Tianma. Om zo rompslomp tegen te gaan. De ondernemer verkoopt nog steeds landbouwmachines. In het nieuwe pand wil hij daarom ook meer van deze producten gaan verkopen.

Als de bouw klaar is dan zal er een feestelijke opening volgen. Reesink: “Dat gaat nog wel even duren. Eerst moet alles na de bouw ingericht worden.”

Meer informatie over Tianma kunt u vinden op www.tianma.nl

 

[nggallery id=666]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven