Schoorsteenbrand bij hotel Avenarius

RUURLO – Hotel Avenarius is maandagmiddag getroffen door een schoorsteenbrand. Uit voorzorg is het gehele hotel ontruimd. Rond 17.30 uur moest de plaatselijke brandweer uitrukken naar de Dorpsstraat.

De brand was snel onder controle. Brandwachten hebben daarna het rookkanaal geveegd en controle uitgevoerd. De schade bleef beperkt. Het korps uit Zutphen werd ook opgeroepen, om met de hoogwerker assistentie te verlenen. Toen ze ter plaatse waren was de schoorsteenbrand al geblust.

Het verkeer in Ruurlo had wel enige hinder. De Dorpsstraat ter hoogte van de rotonde was afgesloten. De politie zorgde er voor dat het verkeer via de Vordenseweg gewoon verder kon rijden. Of er een stookverbod is afgegeven is onbekend.

[nggallery id=686]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven