‘Slowdown’ rockt bij café De krekel

EIBERGEN – Vijf mannen uit Eibergen, Haaksbergen en Almelo, met allen een ruime ervaring in diverse bands, onder andere Bitter Kind, Liberty en Fully Completely hebben zich samengevoegd met als doel verschrikkelijk veel lol te maken met muziek daterend van de jaren zeventig tot nu.

Alles kan zolang het maar Rockt, van Hazes tot U2, van Queen tot the Romantics. Twee en een half uur dampende rock en ballads die zorgen voor een feest der herkenning. Wie deze band – Slowdown – wil zien moet zaterdag 31 oktober een bezoek brengen aan café De Krekel. Aanvang: 21.30 uur. De entree is gratis.

Slowdown bestaat uit:  Martin Ottink (zang),  Hans Beumer (drums) Michel Beld (bas) Jan ter Avest (gitaar en mondharp) Rik Ottink (gitaar en zang)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven