The Flames zorgen voor volle dansvloer

tn_Afbeelding nieuw Roy 16030HAARLO – De dansvloer stroomde zaterdag massaal vol tijdens het optreden van coverband The Flames. De muziek uit de zestiger jaren zorgde voor de nodige danspasjes in de grote zaal van HRC Prinsen.

Al jaren wordt deze gezellige avond gehouden, voorheen was dit de ‘Flames Fandag’. Maar de band heeft de naam dit jaar veranderd in ‘The Flames Live’. Omdat veel mensen meenden dat ze lid moest zijn van een fanclub om het optreden bij te wonen.

Bandleden Anton Bouwens, Tonnie Riethorst, Jan Boevink , Gerrit Wonnink en Arie Wensink genoten zelf ook van het optreden. De muziek die gespeeld werd waren covers van Spotnicks, Dave Berry, Shadows, Small Faces, Tommy James and the Shondells, Cliff Richard, Beatles, Kinks, Scorpions en vele andere artiesten uit de jaren 60.

[nggallery id=716]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven