Time-2-play: ‘Voor ieder wat wils’

RUURLO – Ton Knevel en Hugo Pos hebben zondag hun klanken laten horen in het Ruurlose kulturhus. Het nieuwe muziekduo ‘Time-2-play’ presenteerde zich voor het eerst (officieel) aan de muziekliefhebbers uit Berkelland en daar buiten. Jong en oud genoot van het optreden.

Time-2-play heeft een uitgebreid repertoire met muziek uit de jaren ’50 tot heden. Vorig jaar tijdens de ‘open muziekpodium’ in Ruurlo zijn de muzikanten begonnen met hun kunsten. Ton Knevel is jarenlang solozanger geweest bij een harmonieorkest en in het zangduo ‘Nice en Easy’.

Pos heeft zijn talenten ontdekt met de accordeon en het elektronisch orgel. Van jongs af aan speelt hij bij diverse popgroepen.

De stemming zat er zondag goed in, enkele mensen schaamde zich niet en begonnen spontaan te dansen. Binnenkort volgt er meer informatie over het nieuwe duo. Ook komt er een nieuwe site waar info te vinden is.

[nggallery id=662]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven