Veel katten uit asiel naar nieuw baasje

kattenmiddag 001-borderEIBERGEN – Dierenasiel Brammelo in Eibergen hield op zaterdagmiddag een kattenmiddag. De toeloop was groot en de katten stonden volop in de belangstelling. Een aantal katten kreeg vandaag spontaan een nieuw tehuis.

De afgelopen weken heeft het dierenasiel ook al een aantal kattenavonden georganiseerd. Door de aandacht die de afgelopen week in de pers aan de kattenmiddag en avonden werd gegeven kon het asiel bijna 50 katten plaatsen. Dit is een succes gebleken.

Het asiel programmeert deze dagen bewust voor dierendag. Op dierendag zelf houdt het dierenasiel normaal wel een open dag maar uit ervaring blijkt dat het dan veelal bij kijken blijft. Nu hebben tenminste 50 mensen op dierendag hun nieuwe kat al in huis zodat ze hem goed kunnen vertroetelen.

Het grootste aantal katten betreft kittens vanaf 6 weken. Hiervan zijn dan ook de meeste in een nieuw gezin geplaatst.
[nggallery id=657]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven