Veel snelheid op mini GP cross in Ruurlo

motorcross + survival 041-borderRUURLO – Motor Club Ruurlo organiseerde zondag voor de tweede keer de Mini GP Cross. Vorig jaar was de eerste editie. In deze cross over een maisveld kan men deelnemen in vijf  klassen; tot maximaal 85 cc, bromfietsklasse schakel, automaat, hobbyklasse, recreantenklasse en de Superklasse.

De wedstrijd is bestemd voor de leden van MC Ruurlo en BMAC Borculo. Na een uitgebreide evaluatie van de race van vorig jaar bleek met name dat de bosjes door veel mensen als minder ervaren werd. Daarom werd besloten het circuit- met een lengte van 3,5 kilometer- alleen op het maisland uit te zetten met meer inhaal mogelijkheden.

Het doel van dit evenement was om de leden van de MC Ruurlo samen met de leden van de BMAC Borculo een gezellige actieve dag te bezorgen, waarop een ieder op zijn eigen niveau zijn favoriete hobby kan beoefenen op een ander terrein dan gewoonlijk en  middels een uitdagend parcours dat voor iedereen goed toegankelijk is.

Het parcours was voorzien van veel springschansen. Voor de toeschouwers was het, met het prachtige weer erbij, een mooi evenement.


[nggallery id=699]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven