Veel te zien op Ruurlose hobbybeurs

RUURLO – De diversiteit op de hobbybeurs in zaal De Tapperij was zondagmiddag groot. Hobbyisten lieten hun eigengemaakte producten zien. Kleding, kaarten, beeldjes tot kunstwerken van marsepein. De beurs trok veel bezoekers.

Rita Roekevisch uit Ruurlo verkoopt al veertien jaar warmtezakken gevuld met graan. Ze is daarom ook regelmatig te vinden op plaatselijke hobbybeurzen. Wat deed die magnetron achter haar stand? (zie film).

Eigenlijk was de beurs gepland in de zaal van De Luifel. Deze zaak is al maanden gesloten. Daarom moest de organisatie uitwijken naar een andere locatie. Dit jaar zijn er nog twee hobbybeurzen in Berkelland. Op 18 oktober bij Prinsen in Haarlo en zondag 22 november kunnen liefhebbers terecht bij café Mentink te Ruurlo.

Rita Roekevisch is 50 jaar geworden!
Als je 50 jaar wordt dan is het meestal de gewoonte dat familie en vrienden de tuin van de jarige versieren. Rita Roekevisch heeft dat gemerkt. Haar grote hobby, het maken van warmtezakken is daarom aan de Barchemseweg goed te zien (zie foto’s). Rita van harte!

[nggallery id=714]

[nggallery id=713]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven