Aanrijding: Needenaar raakt gewond

oude nettelhorsterweg 039BORCULO – Op de Oude Nettelhorsterweg ter hoogte van Steakhouse “El Paso” heeft maandagavond rond 19.45 uur een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij raakte een 28-jarige man uit Neede gewond. Hij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De weg is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

De Needenaar stond op de parkeerplaats van “El Paso” en wilde de weg op rijden. Hierbij zag hij vermoedelijk een bestelbus met een 48-jarige man uit Markelo over het hoofd. De twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De Needenaar raakte hierbij gewond. De bestuurder uit Markelo kwam met de schrik vrij.

De brandweer van Borculo kwam ter plaatse voor ondersteuning en het reinigen van het wegdek. De wagens werden afgesleept door bergingsbedrijf Iliohan.

[nggallery id=765]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven