Agenten botsen met auto tegen boom

dsc00001RUURLO – Vanmorgen heeft er in Ruurlo een aanrijding plaatsgevonden waarbij een politieauto betrokken is geraakt. Dit ongeval gebeurde rond 07.30 uur. De aanrijding vond plaats op de N319, de Ruurloseweg, tussen Ruurlo en Vorden.

Terwijl de agenten met spoed onderweg waren naar een aanrijding in Vorden raakten zij zelf betrokken bij een ongeval. Zij reden met toestemming van de regionale meldkamer met zwaailicht en sirene op de Ruurloseweg.

Direct na een bocht raakte de politieauto door nog onbekende oorzaak op het natte wegdek in een slip. De auto van een 48-jarige Winterswijkse, die de agenten wilde laten passeren, werd hierbij geraakt en de politieauto kwam tegen een boom tot stiltand.

De Winterswijkse had nekklachten maar is niet naar het ziekenhuis vervoerd; de agenten kwamen met de schrik vrij. De politieauto raakte zwaar beschadigd en de verkeersongevallen-dienst van de politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval.

[nggallery id=769]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven