Bacchus presenteert nieuwe hoogheden

EIBERGEN – Ook carnavalsvereniging Bacchus heeft het carnavalsseizoen geopend. Vrijdagavond werden de nieuwe hoogheden bekend gemaakt. Dit alles gebeurde in de zaal van café Grand Canyon aan de Fabrieksstraat. De nieuwe prins Alex Veenbrink en adjudant Jan Kruisselbrink kwamen geblinddoekt het podium op. Het motto van de carnavalsleiders is: ‘Wi-j dampt verdan!’

De heren maken plaats voor de vorige prins (Jeroen Heinhuis) en adjudant (Jeroen van de Holst). De avond stond volledig in het teken van Country en Western. Presentator Joop Dijkman vertelde op een humoristische manier een verhaal dat door de leden op het podium werd uitgebeeld.

Diverse carnavalsverenigingen uit Berkelland waren tijdens de opkomst aanwezig. Het feest ging door tot in de late uurtjes. Fotograaf Roy Nijman was aanwezig en kreeg de primeur!

[nggallery id=799]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven