Bedrijventerrein knallend heropend

RUURLO – Het herstructureren van bedrijventerrein Schansekamp/Venterkamp in Ruurlo is afgerond. Landelijk voeren gemeenten deze revitalisering van oude bedrijventerreinen uit. Berkelland is één van de eerste gemeente in deze regio die met deze actie is begonnen. Vrijdagmiddag werd het terrein feestelijk heropend door beleidsmedewerkers Kas Klein van de provincie Gelderland. Er werden twee kanonnen afgestoken. De knallen waren in heel Ruurlo goed te horen.

Verschillende sprekers waren voor de opening aan het woord, wethouder Leo Scharenborg, de heer Brussen (algemeen directeur van Bronkhorst High-Tech) en Kas Klein, beleidsmedewerker Economie (provincie Gelderland). Na de openingshandeling maakten de bestuurders en andere genodigden een wandeling over het bedrijventerrein.

De opknapbeurt werd uitgevoerd door aannemersbedrijf Jaartsveld uit Silvolde. Een vertraging in de voorbereiding en mede financiering door de Europese Unie hebben er toe geleid dat de werkzaamheden in een korte tijd moesten worden uitgevoerd. De totale kosten waren ruim 3,1 miljoen euro.

Eerder werden industrieterreinen in Eibergen en Borculo ook aangepakt. De volgende stap is industrieterrein Whemergaarden in Neede.

[nggallery id=751]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven