Beltrumse sint komt met Engelse bus

_HTH0038BELTRUM – Sinterklaas kwam ook dit jaar met zijn pieten met een Engelse bus naar het Mariaplein in Beltrum. Op zondagmiddag om 15.00 uur stonden vele kinderen de goedheiligman op te wachten bij supermarkt Coop. De ontvangst was overweldigend. 

De allerkleinste kinderen mochten bij sinterklaas en pieten in de bus plaatsnemen om samen sinterklaasliedjes te zingen. De kinderen mochten zelf allerlei muziekinstrumenten meenemen. De stoet ging samen met muziekvereniging Concordia richting het dorp. De kinderen van groep 1 t/m 4  en de kinderen van de peuterspeelzaal mochten drie vragen inleveren op school.

Enkele van deze vragen werden door een ‘sinterklaascomputer’ in de RK kerk beantwoord. Ook in Beltrum werd het weer een geslaagd sinterklaasfeest. Fotograaf Han te Hennepe was voor Nieuwsuitberkelland.nl ter plaatse hij mocht samen met zijn collega Jan Houwers meerijden in de Engelse bus.

[nggallery id=785]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven