Bestuurder slaat met auto over de kop

GELSELAAR – De politie onderzoekt een aanrijding waarbij zaterdag op de Geesterseweg in Gelselaar een auto over de kop is geslagen. Eén persoon raakte gewond. De politie wil graag contact met de bestuurder van een oud model BMW.

De aanrijding werd omstreeks 11.30 uur gemeld. Een echtpaar uit Rijssen reed met de auto richting Gelselaar. Op deze 60 km weg, zo verklaarde de bestuurder moest hij uitwijken voor een uit de tegenover richting oude BMW. Hierdoor raakte de Rijssenaar in een slip en kwam de auto op zijn kop tegen een boom terecht.

De echtgenote liep rugletsel op en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Alemelo vervoerd. De auto is door een takelbedrijf opgehaald. De politie wil graag in contact komen met de bestuurder van de BMW of andere getuigen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven