Enkele kruisingen worden afgesloten

BERKELLAND – Van 30 november tot en met 4 december gaat de gemeente Berkelland enkele kruisingen afsluiten ten behoeve van verkeersmaatregelen. Op de kruisingsvlakken worden verkeersplateaus aangebracht die de verkeersveiligheid gaan verhogen.

De volgende kruisingen komen hiervoor in aanmerking: Groenloseweg/Deventerkunstweg – Wolinkweg (Borculo), Groenloseweg – Wolinkweg – Bruggertweg (Haarlo), Slaapdijk – Schuppendijk(Gelselaar), Slaapdijk – Velsdijk (Gelselaar) en Slaapweg – Horstweg (Geesteren).

De kruisingen zullen voor deze periode afgesloten zijn en het verkeer zal hiervoor omgeleid worden. Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. De aannemer vraagt uw begrip hiervoor. Hij streeft ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken en de kruising zo snel mogelijk weer berijdbaar te hebben.

Voordat de werkzaamheden van start gaan worden aanwonende door de aannemer geïnformeerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven