Fietskijkochtend bij politie Berkelland

BORCULO – Op zaterdag 12 december wordt van 09.00 tot 12.00 uur bij een aantal politiebureaus in het district Achterhoek een fietskijkdag gehouden.

Alle fietsen die in de afgelopen periode zijn aangetroffen en waar de politie geen eigenaar van heeft kunnen achterhalen, worden deze dag bijeen zevental politiebureaus gestald.

Benadeelden die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets kunnen die ochtend komen kijken of hun tweewieler op het politiebureau staat. Belangrijk is dan wel, dat u het bewijs van aangifte mee neemt. Wanneer u nog geen aangifte van diefstal heeft gedaan, maar wel uw gestolen fiets aantreft, dan dient u een bewijs van eigendom te tonen.

De politie gaat er vanuit, dat veel mensen naar de kijkochtend komen, want de gevonden fietsen staan écht op hun rechtmatige eigenaar te wachten. In Borculo kunnen de inwoners van Berkelland terecht op zaterdag 12 december van 09.00 tot 12.00 uur. In het overzicht is te zien waar de aangetroffen fietsen worden gestald.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven