Gemengd koor geeft feestelijk concert

NEEDE – Het Algemeen Gemengd Koor Borculo geeft in het jubileumjaar een feestelijk en zeer gevarieerd concert op zondag 15 november in de Grote kerk in Neede.

Op het programma werken van onder meer Puccini, Mozart, Händel en Schubert en in het lichtere genre een ode aan Harry van Heugten, de eerste dirigent van het 40 jarige AGK, die veel arrangementen voor het koor schreef. Het AGK heeft zich verzekerd van de medewerking van het Projectorkest Twente, van de tenor Russell J. Hibberd en van een combo TOP o.l.v. Frank Sterenborg. Ina Sprick – de Wilde, de dirigent van het AGK, heeft de muzikale leiding tijdens dit feestelijke concert.

Het concert begint om 15.00 uur, de kerk gaat om 14.30 uur open. De toegangskaarten kosten 15 euro aan de kerk en vanaf heden in de voorverkoop 12, 50 (inclusief een consumptie). De kaarten zijn te koop bij de koorleden, bij Tabakshop Neurink in Borculo en Tabacorie Rona in Neede.

Bestellen kan ook via www.agk-borculo.nl. Na afloop van het concert is er een receptie. Het AGK sluit het jubileumjaar af met enkele optredens in de week voor kerst. Het koor kijkt nu al terug op een heel geslaagd jaar met prachtige evenementen. Mannen en jonge vrouwen die zijn aangestoken door het enthousiasme van het AGK en graag lid wil worden, zijn van harte welkom.

De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Hof in Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven