Gewonden bij aanrijding op N18

EIBERGEN – Op dinsdagmiddag 10 november vond er op de Groenloseweg in Eibergen ter hoogte van een tankstation een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Beide bestuurders zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14:00 uur de melding van de aanrijding. Een 45-jarige automobilist uit Enschede reed over de Groenloseweg in de richting van Groenlo. Ter hoogte van een tankstation kwam hij in aanrijding kwam met een 82-jarige automobiliste uit Eibergen.

De toedracht van de aanrijding is nog niet duidelijk en de politie vraagt daarom de mensen die de aanrijding hebben zien gebeuren, te bellen met 0900-8844.

De man uit Enschede is met nek- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis en de vrouw werd met diverse snijwonden naar het ziekenhuis overgebracht. Beide auto’s moesten worden weggesleept.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven