Ook stremming Ruurloseweg Borculo

vaccinatie-042-borderBORCULO – De Ruurloseweg in Borculo is op dit moment afgesloten voor al het verkeer. De gemeente is deze week en volgende week op verschillende plaatsen bezig met het aanleggen van verkeersremmende maatregelen. 

De Ruurloseweg is vanaf dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 november gesloten. De weg is vanaf de Rondweg tot aan de Burgemeester Bloemersstraat afgesloten. Tijdens de wegafsluiting wordt het bestemmingsverkeer en het openbaar vervoer omgeleid.  

Dit is nodig voor het aanbrengen van asfaltplateaus op de kruisingen met de wegen Vicariënstraat /Rekenseweg  en Lebben- bruggedijk /Schollenkamp. De woningen, bedrijven en de school aan de Ruurloseweg blijven voor bestemmingsverkeer tijdens de wegafsluiting bereikbaar.

Woningen aan de Ruurloseweg zijn te bereiken via de Speulbrinkstraat. De wijk Schollenkamp is te bereiken via de Tedinkweide.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven