Open huis zorgt voor ‘file’ bij Boenders

_HTH0064EIBERGEN – Er was zondag veel belangstelling voor het open huis bij Keurslager en Echte Bakker Boenders. Honderden nieuwsgierige mensen kwamen achter de schermen een kijkje nemen. Om 13.00 uur stond er al een lange rij voor de ingang van de winkel aan de Brink.

Het personeel vertelde met veel passie over het maken van verschillende producten zoals, worst, salades, brood, en noem maar op (zie film). Mensen keken de ogen uit tijdens deze demonstraties. Eigenaren Gerwin en Aleid Starink waren zelf ook aanwezig om tekst en uitleg te geven. Na afloop konden mensen een hapje en een drankje nuttigen bij de ‘Boenders’ bar die door Berkelland Verhuur was geplaatst. Fotografen Han te Hennepe en Roy Nijman waren aanwezig en maakte een foto-reportage voor deze site.

Starink heeft deze speciale dag georganiseerd omdat het bedrijf twee keer in de prijzen is gevallen. Als eerste kreeg de ondernemer meerdere bekroningen voor zijn producten. Daarnaast zijn de Keurslagers in het land uitgeroepen tot beste winkelketen 2009 van Nederland.

Open huis bloemist Bjorn & Marieke’s en whiskyproeverij!
Er was vandaag nog veel meer te doen in het dorp, Bjorn en Marieke’s bloembinderij had ook een open huis. De hele winkel is weer in kerstsfeer en dat laten de ondernemers elk jaar graag zien. In het ’t Spieker verzorgde FG Slijterij en Wijnhandel een whiskyproeverij ook hier was veel animo voor (zie foto’s).

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=804]

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=802]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven