Rondje door Berkelland: Neede!

NEEDE – Er is op deze site een nieuwe rubriek geboren: ‘Rondje door Berkelland’. Onze verslaggevers bezoeken komende maanden diverse plaatsen in Berkelland. Er wordt dan op een ludieke manier – met een ‘knipoog’ – een filmpje gemaakt. Vaak gaat het over actuele zaken die al langere tijd in het nieuws komen. Maandagmiddag werd de eerste aflevering in Neede gemaakt.

Acteur Arne Hulshof, bij de meeste mensen bekend van de tv-reclames, trok de stoute schoenen aan en maakte samen met de redactie een filmpje in het centrum van Neede. Waar gaat het over? Het onderwerp wat heel actueel is. De leegstand (zie film hieronder).

De inwoners van Berkelland kunnen ook een bijdrage leveren aan deze nieuwe rubriek. Wat moet volgens u gefilmd worden? Stuur een mail naar [email protected].

Eigenaar Frankie’s biestro begint nieuwe zaak!
Tijdens ons bezoek kwamen we voor het restaurant Frankie’s biestro het beroemde bord weer tegen. De ondernemer zet er altijd bijzondere teksten op. Wat er nu opgeschreven was: ‘Waar in Neede opent Frankie zijn 2e zaak, kijk deze week nog op Nieuwsuitberkelland.nl. Wij weten nergens van? We laten ons verrassen!

[nggallery id=787]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven