Sterren stralen weer langs de N18

sterren stralen 034-borderEIBERGEN/NEEDE – Zaterdag werden in Eibergen langs de N18 en de Eibergseweg tegenover het Danspaleis voor de zesde keer vele sterren aangestoken in een enorme kerstboom. In het kader van de actie “Sterren Stralen” werden er duizenden lampjes aangestoken voor kinderen die in de knel zitten. Na de succesvolle acties van de afgelopen jaren richt de organisatie zich dit jaar op drie speerpunten.

Als eerste zijn er bedrijven en instellingen gemaild. Dit heeft een behoorlijke respons opgeleverd. Bedrijven kunnen en konden pakketten kaarten kopen tegen een gereduceerde prijs en kunnen vanaf 100 kaarten gratis een eigen tekst op de kaart laten indrukken in één kleur. Bedrijven die nog kaarten willen bestellen kunnen dit doen via [email protected].

Ten tweede hebben alle leden van de Rotary Clubs Haaksbergen en Neede zich ten doel gesteld minimaal 20 sterren (kaarten) te verkopen. Indien u de poster ziet hangen, kunt u aldaar nog steeds sterren kopen.

Als derde heeft men een huis aan huis actie gehouden:  samen met leerlingen van het Assink in de plaatsen Eibergen, Haaksbergen en Neede zullen Rotary leden op 7,8,9 en 10 december langs de deuren gaan om sterren aan de man te brengen en te collecteren.

Alles heeft tot doel om van uw kerstwens een mooi gebaar te maken en een kind te laten stralen dit jaar. De boom werd onstoken in het bijzijn van burgemeester Bloemen van Berkelland en burgemeester Loohuis van Haaksbergen door middel van het ontsteken van een carbidbus.

[nggallery id=777]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven