Uniek jubileumconcert Crescendo Neede

NEEDE – Zondag 15 november kunnen belangstellenden genieten van een uniek concert. Crescendo houdt haar jubileumconcert in de Spilbroekhal. De muziek wordt uiteraard verzorgd door alle leden van het huidige Crescendo. Daarnaast treden speciaal voor deze gelegenheid ook oud leden voor het voetlicht, is er de comeback van een Majorette peloton en speelt het orkest een nummer onder leiding van oud dirigent Mark ten Breul.

Voor enkele leden was en is de vereniging het begin van een muzikale carrière. Zo kunt u genieten van een concertmars van de hand van Geert Sprick, wiens muzikale loopbaan begonnen is bij Crescendo. Ellen Tackenkamp, oud klarinettiste en saxofoniste van Crescendo ,en inmiddels afgestudeerd jazz-zangeres aan het conservatorium van Amsterdam,  zal het nummer Ons Dorp zingen. Dit nummer, bekend van Wim Sonneveld, is een aantal jaren geleden door Dhr. Henk Klanderman van een “Needse” tekst voorzien.

De Band Epsilon uit Eibergen met zangeres Ellen van Zon, die bij Crescendo dwarsfluit speelt, zal Beat it van Michael Jackson spelen samen met de drumfanfare. Deze opsomming zegt al iets over de diversiteit van het programma maar er is nog zoveel meer. Het publiek kan zich opmaken voor prachtige beeldcompilaties van oud Neede en showeffecten ter ondersteuning van de muzikale reis van 1898 naar 2009; van Mendelssohn naar Michael Jackson en van nostalgische klanken naar een drumspektakel op alternatieve instrumenten. Een heel speciale gast heeft zich al persoonlijk gemeld.

Spilbroekhal Neede
Aanvang 15.00 uur
De zaal geopend vanaf 14.30 uur.
Entree € 5 per persoon.
Kinderen tot 4 jaar vrij, van 4 tot 12 jaar € 2,50
U kunt de kaarten aan de zaal kopen maar ook in de voorverkoop bij
Tabakorie Rona aan de Oudestraat 4-6

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven