Aanpak gevaarlijke bocht gestart

RUURLO – De provincie is maandagmorgen gestart met het veiliger maken van de gevaarlijke bocht op de Vordenseweg (N319) ter hoogte van de Dekkersweg. Het verkeer heeft tot 11 december last van de werkzaamheden omdat één rijbaan is afgesloten. Doormiddel van stoplichten wordt het verkeer geregeld.

De bocht wordt in de volksmond ook wel ‘dodenbocht’ genoemd. Omdat er tijdens zware ongevallen meerdere mensen zijn omgekomen. De hele week wordt er gewerkt aan het vervangen van de toplaag, nieuwe markering, ledverlichting in de as van de weg, en bermbeton langs het asvalt.

Tijdens de werkzaamheden is de Dekkersweg afgesloten. Al eerder werden enkele bomen gekapt. Met deze maatregelen hoopt de provincie dat de bocht veiliger wordt.

[nggallery id=840]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven