Auto ontvreemd: Politie zoekt getuigen

EIBERGEN/BORCULO – De politie zoekt getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over een gestolen witte Volkswagen Caddy die zaterdag tussen 10.30 en 11.00 uur is geparkeerd bij de Tedinkweide in Borculo.

Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat de auto ’s ochtends vroeg werd gestolen bij een woning aan de Borculoseweg in Eibergen. Vermoedelijk is men vervolgens met deze auto naar de Bleumkeskamp in Ruurlo gereden, waar de sleutels uit de auto mogelijk zijn gebruikt bij een inbraak in een bedrijf.

Het is nog onbekend wat er bij deze inbraak is ontvreemd. De gestolen auto werd later door de politie aangetroffen op de Tedinkweide in Borculo. De politie onderzoekt de inbraak en verzoekt mogelijke getuigen om zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven