Auto’s vernield aan Muraltplein in Borculo

BORCULO – De politie is een onderzoek gestart naar de vernielingen van twee personenauto’s en een terrasset, gepleegd in de nacht van maandag op dinsdag 22 december op het Muraltplein in Borculo.

De politie kreeg omstreeks 01:00 uur de melding van de vernielingen. Een getuige had gezien dat twee onbekende mannen delen van een gietijzeren terrasset op een tweetal geparkeerde  personenauto’s, op het Muraltplein hadden gegooid. De terrasset was weggehaald voor de deur bij een horecagelegenheid op dezelfde locatie. Het duo was vervolgens bij een derde persoon in de auto gestapt en weggereden richting Neede.

De politie roept de gedupeerde auto-eigenaren op te bellen met 0900-8844 om een afspraak te maken voor aangifte. Getuigen die iets gehoord en/of gezien hebben van de vernielingen, worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven