Bandleden Elay treden nog één keer op

ZWILLBROCK – Het zit de band Elay de laatste jaren niet mee. Ziekte en andere privé-omstadigheden zorgen er voor dat de band voordurend een onderbezetting heeft. Daarom heeft de coverband uit Eibergen besloten om te stoppen met optreden. Zaterdagavond 16 januari om 20.00 uur zullen de bandleden, Ton Kolkman, Harald Kleinhesseling, Henk Hulscher, Rudi Boswinkel en Wilfried Adema nog één keer optreden tijdens hun afscheidsconcert in Zwillbrock.

“Het besluit om te stoppen was moeilijk, we hebben zes jaar lang met plezier muziek gemaakt. Maar als je niet meer voor 100% kunt spelen dan kun je beter stoppen. Iedereen is op 16 januari welkom, zelfs Duitsers zullen op het afscheidsconcert afkomen. Het wordt dus een Nederlands en Duits feestje”, grapt Henk Hulscher.

Elay speelt een diversiteit aan muziek, jaren 60 en 70, country en western, rock’n roll, en pop en rocknummers van recente datum. Het laatste optreden vindt plaats bij Gaststätte Reirink, bij de meeste mensen bekend als ‘Ludwig’. Deze plek is gekozen omdat velen vroegen wanneer Elay juist hier, in dit oergezellige, onorthodoxe café, nog weer eens een keer zou optreden. De toegang is gratis.

Meer informatie over de band op www.elay.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven