Groot kerstconcert in Needse kerk

NEEDE – Het C.K. Jubilate Neede, dirigent Jaap Vonk en het Eibergs Mannenkoor, dirigent Wim Ruessink, geven op zondag 20 december een kerstconcert in de Grote Kerk in Neede. Verdere medewerking wordt verleend door de CMV Accoord Neede/Haarlo onder leiding van Edwin Küpers.

De zangers en muzikanten hebben prachtige muzikale werken voorbereid en het interieur van de Grote Kerk staat garant voor een warme kerstsfeer. Op het programma staat een grote variatie aan kerstmuziek, van traditioneel tot eigentijds, van Nederlandse bodem en uit landen als Rusland, Engeland en Duitsland.

Ook het zingen van vertrouwde kerstliederen samen met het publiek staat op het programma.

Aanvang 19.30 uur. Zaal open 19.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop kunnen de bezoekers een vrijwillige bijdrage geven. Meer inlichtingen worden u graag verstrekt door de secretaris van C.K. Jubilate, Ria Lammers, tel 474872.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven