Interim-directeur Hameland aangesteld

NEEDE – De heer Richard de Winter van Rijnconsult wordt tijdelijk benoemd tot interim-directeur van Hameland. Hij zal de komende tijd als algemeen directeur leiding geven aan het bedrijf Hameland en met de organisatie werken aan de noodzakelijke veranderingen binnen Hameland.

Het bestuur van Hameland, bestaande uit wethouders van de deelnemende gemeenten, en de Centrale Ondernemingsraad van Hameland hebben er vertrouwen in dat de gedegen ervaring van de heer de Winter bij diverse SW-bedrijven zal bijdragen aan een sterk, sociaal en gezond Hameland.

Waarnemend bestuursvoorzitter Dennis Meijerink is blij dat deze interim-directeur voor Hameland aan de slag kan. “Richard de Winter heeft heel veel ervaring met SW-bedrijven en heeft veel kennis van zaken. De komende tijd kunnen we daar dankbaar gebruik van maken.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven