Jaarlijkse slipjacht in Gelselaar geslaagd

fietsen-slipjacht 020-borderGELSELAAR – Vandaag werd in Gelselaar de jaarlijkse slipjacht verreden. Alle rijders, waaronder de leden van de Koninklijke Jachtvereeniging (KNJV), verzamelden rond 12.00 uur bij Erve Brooks. Daar werden ze onder andere welkom geheten door midwinterhoornblazers.

Hier vandaan vertrok de stoet met paarden en rijders naar een terrein achter cafe Florijn alwaar men werd ontvangen door wethouder Vennevertloo van Berkellland. Na het welkomswoord en de gebruikelijke borrel ving de jacht aan. Omstreeks 16.00 uur was de slipjacht teneinde.

De tocht werd begeleid door een motoragent en diverse vrijwilligers die – waar nodig – de wegen afzetten. De slipjacht had geluk met de weersomstandigheden. In Gelselaar was de derde slipjacht van dit jaar in Berkelland.

Meer foto’s op: www.ginopress.nl
[nggallery id=850]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven