Kerstconcert in teken van oude liederen

EIBERGEN – Muziekvereniging Euphonia zal traditiegetrouw op 23 december een gratis toegankelijk “AMeezing kerstconcert” geven in Kulturhus ’t Spieker. Naast Euphonia zal ook Gospelkoor Spirit uit Eibergen haar medewerking verlenen aan dit concert.

Het concert, wat voor de vijfde achtereenvolgende jaar wordt gehouden, staat in het teken van de oude, bekende kerstliederen waarbij het gezamenlijk zingen met bezoekers centraal zal staan. De teksten van de kerstliederen zullen wederom op een groot scherm worden geprojecteerd zodat iedereen mee kan zingen.

Euphonia kiest bij het kerstconcert ieder jaar voor een goed doel. Dit jaar besteden we aandacht aan YouthApart. Edwin en Ellemieke van YouthApart, zullen hierover ook komen vertellen tijdens het concert en er zal een stand ingericht worden in het Spieker. De entree is vrij en de vrije gift bij de uitgang zal volledig ten goede komen aan het goede doel. De avond begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven