Openluchttheater zoekt nieuwe ideeën

EIBERGEN – Het Openluchttheater in Eibergen is achter de schermen volop bezig met het volgend seizoen. De programmering krijgt een bredere opzet en daarnaast wil het bestuur graag weten wat er onder de inwoners leeft. ”We doen een oproep aan iedereen om ideeën, suggesties, tips en op- en aanmerkingen naar ons te mailen”, aldus woordvoerder Raph Schouten van het Eibergse Openluchttheater.

Het  Openluchttheater Eibergen timmert flink aan de weg en kon dit jaar al 30 nieuwe vrijwilligers verwelkomen. Gezien de ambities voor de toekomst zijn nieuwe mensen nog steeds van harte welkom. ”We zoeken vrijwilligers voor zeer uiteenlopende werkzaamheden. Eén van de nieuwe speerpunten zijn activiteiten voor de jeugd en scholen. De kersverse commissie Scholen zoekt hiervoor nog twee leden. Het liefst mensen die affiniteit hebben met het onderwijs”, aldus Schouten.

Berkellanders die belangstelling hebben voor een vrijwilligersjob kunnen mailen met [email protected] . Ook suggesties, tips en op- en aanmerkingen kunnen naar dit adres worden gemaild.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven