Sport en Spel-uren in Ruurlo en Gelselaar

RUURLO/GELSELAAR – Dinsdag 12 januari gaan de lessen Sport en Spel in Gelselaar en Ruurlo van start. In Ruurlo van 16-17 uur in sporthal ‘t Rikkenhage en in Gelselaar van 17-18 uur in gymzaal de Benneker. De eerste lessen zijn open lessen en dus kan iedereen gewoon binnenlopen en meedoen.

Neem dus je gymkleding mee. De lessen zijn een initiatief van stichting zwembad Ruurlo, gymvereniging DIO, de Ruurlose Gym Vereniging, kinderfysiotherapeut Andra Weg en de Sport Federatie Berkelland. Dit zijn sportlessen speciaal bedoeld voor de kinderen die recreatief willen sporten zonder enige prestatiedruk. Het plezier beleven aan sporten staat voorop.

Er wordt niet wedstrijdgericht getraind, maar kindgericht gesport. Wat vinden de kinderen leuk en waar zijn ze goed in? De Sport en Spel-lessen wordt wekelijks aangeboden en zijn toegankelijk voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. De groepen zijn klein, zodat kinderen op hun eigen niveau kunnen deelnemen en veel individuele aandacht krijgen.

De eerste 3 lessen zijn gratis te volgen, daarna dient men lid te worden van een van de gymverenigingen. Kom dus gewoon naar de lessen toe en meld je aan. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Sport Federatie Berkelland via telefoonnummer 0545-476727 of via [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven