Stichting hoopt op geslaagde frisse duik

BORCULO – Nadat dit jaar de nieuwjaarsduik in Borculo moest worden geannuleerd vanwege het feit dat de Hambroekplas bevroren was, gaat de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel er van uit dat het nieuwe jaar in Berkelland wel traditioneel van start kan worden gegaan.

Op 1 januari 2010 organiseert de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel dus weer de nieuwjaarsduik in de Hambroekplas. De start is om 14.00 uur. Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen – die als kleedruimte kunnen worden benut.

Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2010. Bovendien ontvangt iedere deelnemer dit keer weer een Unox muts en soeppakket. Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur. De organisatie hoopt dan vele mensen een gelukkig 2010 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven