Veel gezelligheid op ‘Reurlse winterdag’

reurlse winterdag 039-borderRUURLO – Vandaag werd in Ruurlo de jaarlijke ‘Reurlse winterdag’ gehouden. Dit jaarlijks terugkerende evenement kon rekenen op flink wat belangstelling uit Ruurlo en omstreken. De opzet leek dit jaar veel groter evenals de publieksaantalen. Met name voor de kinderen was er erg veel te doen.

Zo was er onder andere een draaimolen, een luchtkussen, een klimwand, een voetbalgame en een kermiswagen voor touwtje trekken. Ook de muziekale omlijsting was uitgebreid; Valse Loch uit Beltrum, smartlappenkoor ‘Leedvermaak’ uit Eibergen, een hippieband en een blaasorkest vermaakten het publiek met vrolijke noten.

Door het dorp liepen diverse mensen in traditionele kleidng en ook oude ambachten waren goed vertegenwoordigd. Uiteraard waren er ook de nodige versnaperingen om de kou enigzins te verdringen en de honger te stillen. Een goed glas jachtbitter mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

De brandweer verzorgde twee demonstraties; vlam in de pan en het open knippen van een auto. Verder was de bus van het Nederlands Voetbalelftal aanwezig evenals een oude bus en natuurlijk mocht de kerstman in zijn arreslee ook niet ontbreken.

De Reurlse winterdag was gesitueerd in het dorp. Alle winkels waren open en de horeca deed goede zaken. Onze verslaggever trof een geslaagde en gezellige Reurlse winterdag aan en maakte de onderstaande impressie.
[nggallery id=853]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven