Vrolijke kerstmarkt in de Jorisschool

kerstmarkt-jorisschool-010-borderBORCULO – Vanavond werd tussen vijf uur en half acht een kerstmarkt gehouden op Daltonschool Sint Joris in Borculo. Met de opbrengst van de verkopen wordt het project Mwena in Kenia gesteund. Meester Ed zal namens de school in juni 2010 de Alpe de Huez beklimmen en “moet” 2500 euro sponsorgeld meenemen.

De kinderen uit de diverse groepen zijn de afgelopen weken erg druk geweest met het maken van allerlei werkjes. Deze werkjes werden op de kerstmarkt verkocht. De opbrengst gaat volledig naar het project in Kenia.

Daarnaast was er in elke groep het nodige eten en drinken georganiseerd dat door de bezoekers genuttigd kon worden. Diverse lokalen waren daartoe ingericht als onder ander snackbar, chinees restaurant, pannenkoekenhuis en pizzeria. Ook deze opbrengst gaat naar het goede doel. De kerstmarkt was door de gehele school heen gesitueerd.

Naast de verkoop was er ook een theater ingericht en een levende kerststal. De gehele school was sierlijk aangekleed. Natuurlijk mocht de kerstman niet ontbreken.
[nggallery id=860]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven