Annie Jansen krijgt speldje voor inzet

Anie Jansen is maandag in het zonnetje gezetEIBERGEN – Annie Jansen, leidinggevende bij de Eibergse Gymnastiekvereniging Odival, vierde op 24 januari haar 70ste verjaardag. Op 25 januari, kreeg zij van de voorzitter van Odival, Ad van Heumen, een speldje opgespeld wegens het feit dat zij al 40 jaar les geeft bij van deze vereniging, of bij een voorloper daarvan.

De laatste jaren is het aantal uren dat Annie lesgeeft teruggelopen tot 1 uur per week, maar dit doet zij nog steeds met volle inzet. En tot grote tevredenheid van haar groep, die bestaat uit ruim twintig leden, in leeftijd variërend van ruim 40 tot meer dan 80 jaar oud.

Naast het officiële gedeelte, waarbij het speldje werd uitgereikt, werd dit heuglijke feit samen met haar groep, echtgenoot en zoon, bestuursleden en collega’s, gevierd met een hapje en een drankje in De Rekstok. Hier komen de dames iedere maandag van 20.15 uur tot 21.15 uur samen om aan hun conditie werken. Annie is nog niet van plan het lesgeven binnenkort op te geven.

[nggallery id=984]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven