Berkelland is een hondenschool rijker

REKKEN – In Rekken wordt binnen een zeer korte tijd een nieuwe hondenschool geopend. Greet Abbink (48) en Marion Winnubst (24) hebben de ‘koppen’ bij elkaar gestoken en gaan in februari van start met hun hondenschool ‘Verantwoord Omgaan’. De lessen zijn vooral gericht op het dagelijks leven met een hond. De hondenschool gaat in de Achterhoek en Twente workshops en cursussen verzorgen.

De cursist leert dingen die men elke dag tegenkomt, zoals borstelen, naar de dierenarts gaan, bedelen aan tafel, opspringen, in de mand gaan, gedrag bij binnenkomst bezoek, de hond ergens mee naar toe nemen of simpelweg een leuk stukje fietsen met de hond. Ook zal er een gehoorzaamheidsoefening in het pakket zitten.

Alle honden vanaf 8 weken, kunnen met hun baasje deelnemen aan diverse lessen. Ook is het mogelijk om kinderen met een hond te laten trainen. De cursusgroepen bestaan uit acht cursisten en twee trainers.

De volgende cursussen worden aangeboden: Verantwoord Omgaan (basis), Verantwoord Omgaan (gevorderd), Workshops Dierenarts/trimsalon/stad, ‘Sociaal honden vaardigheidsbewijs’ en workshop Trickdogs.

Voor meer informatie bel (06-28694596/ 06-52466124), mail: [email protected] of kijk op onze website: www.verantwoordomgaan.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven