Boete Borculoër voor baldadigheid bij flat

BORCULO/’S-HEERENBERG – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 20 januari een 27-jarige man uit Borculo aangehouden voor baldadigheid. De man zou een deur van hal van een verzorgingsflat aan de Plantsoensingel Zuid in ’s-Heerenberg hebben vernield.

De politie kreeg omstreeks 00:30 uur de melding van een getuige dat een onbekende man in de hal van de flat een kunststof rooster uit de deur had gehaald. In de ontstane opening had hij vervolgens een stuk van een struik geduwd. Naar aanleiding van zijn signalement kon de politie de verdachte even later elders in ’s-Heerenberg aanhouden.

De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Bij nader onderzoek bleek geen schade te zijn ontstaan. Met een boete voor zijn baldadigheid is hij weer heengezonden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven