‘Deurdreiers’ hebben nieuwe hoogheden

EIBERGEN – Zondagmiddag zijn de nieuwe hoogheden van De Deurdreiers bekend gemaakt. Prins Wim Wiericx en adjudante Ellie Wiericx namen in café Tijink het stokje over van de oude leiders Arie Hartemink en Henk Geesink.

De Deurdreiers vieren dit jaar nog een feestje, de vereniging bestaat deze maand 40 jaar. Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie werden zeven leden, die vanaf het begin lid zijn in het zonnetje gezet door het bestuur.

Gerrit Bruil, Wim Lubberdink, Henk Bats en Hans Bussink kregen een groot glas met daarin het logo van de Deurdreiers gegraveerd. De andere drie: Ab Geesink, Willy Harbers en Jan Koeslag waren niet aanwezig maar krijgen op een later tijdstip het glas.

[nggallery id=921]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven