Euregiokoor gaat dit jaar de boer op

Het Euregiokamerkoor gaat dit jaar de boer op/foto Roy NijmanNEEDE – Met enkele openbare repetities op diverse plaatsen in de grensstreek wil het Euregiokamerkoor meer bekendheid geven aan het koor en repertoire.

Het EKK (Euregiokamerkoor) is een klein gemengd koor van ongeveer twintig leden uit de grensstreek. Er wordt vooral koormuziek uit de slavische liturgie ten gehore gebracht, onder leiding van dirigent Christo Iliev.

De zang is altijd a capella en wordt gezongen in Oost-Europese kerken en kloosters. Tijdens de openbare repetities worden er een aantal nieuwe liederen gezongen. Iedereen kan het rustig – vrijblijvend – ook eens proberen. Uiteraard wordt voor de inwendige mens gezorgd en heeft u alle gelegenheid met de leden en de dirigent van gedachten te wisselen.

Het koor kan nog nieuwe zangers/ zangeressen gebruiken uit alle stemgroepen. Sopraan, tenor, alt en bas-bariton. Op dinsdag 26 januari in de C.B.S Kisveld aan de Hondelinkweg te Neede is de eerste gelegenheid om kennis te maken, om 19.45 uur gaat het van start.

Meer informatie, Kees de Rooij (voorz.) 0545 291016, Thea Schelling  (PR) 0543 518787 of kijk op de site www.euregiokamerkoor.zingt.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven