Klein Goldenwijk krijgt ‘Glazen Waterrot’

EIBERGEN – Elk jaar wordt een organisatie of persoon uit Eibergen door carnavalsvereniging De Waterrot’n verrast met ‘De Glazen Waterrot’. Zondagmorgen is Nettie klein Goldenwijk in het zonnetje gezet. Zij ontving de Glazen Waterrot uit handen van voorzitter Henk Jansen.

Nettie werkt het liefst achter de schermen. Haar inzet wordt al jaren enorm gewaardeerd. Daarom werd het tijd om klein Goldenwijk te verrassen. Burgemeester Hein Bloemen die ook aanwezig was op de receptie, feliciteerde haar.

De burgervader liet weten het carnaval te volgen in Eibergen. “Vorig jaar heb ik een Nar van jullie vereniging gekregen. Deze hangt bij mij thuis aan de lamp naast de Ambsketen. Soms spreekt hij tegen mij”, grapt Bloemen.

[nggallery id=939]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven