Majorettes behalen brons bij NK twirling

BORCULO – Afgelopen weekend (23 en 24 januari) werd in Nieuwgein het Nederlands Kampioenschap Twirling georganiseerd door de Nederlandse Twirl Sport Bond (NTSB). Tijdens dit NK hebben de majorettes van de Borculose muziekvereniging Volharding naar behoren gepresteerd.

Op voorgaande selectie wedstrijden hebben de majorettes van Volharding meegedaan in verschillende categorieën en hadden daarmee voldoende punten weten te behalen voor deelname aan het NK. Esther Blekkink, Jenske van der Pennen, Jeanine Hulshof, Debby Stomps, Melissa Tragter, Inge Hogevonder, Wendy Blekkink en Femke Kruize  hebben namens Volharding deelgenomen met hun solo twirling en daarmee goede resultaten behaald.

Jenske en Esther hebben met hun duo het resultaat van vorig jaar, de derde plaats op het NK, weer geprobeerd te evenaren, dit maal hebben ze een vierde plaats weten te behalen. Het hoogtepunt van het weekend was de deelname van het senioren team (16 t/m 21 jaar) in de categorie team Twirling senioren. Zij hebben door een goede routine te draaien de derde prijs, dus een bronzen medaille in de wacht weten te slepen.

[nggallery id=980]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven