Michael de Cooman pakt eerste plaats

tn_Afbeelding nieuw Roy 17029BELTRUM – De Belg Michael de Cooman kwam zondag als snelste over de finish tijdens de 21e survivalrun in Beltrum. Dat deed hij met de tijd 2.21.16. Jochem Bruggink uit de Heurne eindigde als tweede, met een finish-tijd 2.28.55. De derde plaats ging naar Remco Wolsink wonend in Doetinchem.

De klassering van de bovengenoemde namen telt mee voor het Top Survival Circuit (TSC). De survival was zondag extra zwaar door de sneeuw die het parcours bedekte. In totaal waren er 59 hindernissen. Voor de recreanten was er een hele en een halve run opgezet, 13 of 20 kilometer. De populaire groepsrun was ook weer in trek. Vier personen werkten in één team samen.

De start en finish was op het Mariaplein. Ondanks de gladde wegen was er veel publiek op de been, zij konden alles volgen doormiddel van een auto- fietsroute. Fotografen Han te Hennepe, Roy Nijman en GinoPress maakten de onderstaande reportage.

Klik hier voor de uitslagen van de Beltrumse survivalrun 2010.

Fotograaf maakt unieke natuurplaatjes tijdens de run!
Onze fotograaf – Roy Nijman – heeft zondag tijdens de run een bijzonder moment vastgelegd met zijn camera. Nijman was druk bezig om de deelnemers te volgen met zijn auto. Opeens kwam hij op de Waterdijk een groep hertjes tegen in de sneeuw. Unieke beelden die je niet elke dag kunt maken (zie foto’s hieronder).
[nggallery id=938]

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=934]

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=937]

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=936]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven