Nieuwe site VVV Berkelland gelanceerd

BERKELLAND – Op woensdagavond 27 januari heeft de VVV Berkelland de website www.vvvberkelland.nl geopend. Met het digitaal knippen van een lint tijdens de druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst, lanceerden voorzitter Tonni Wormgoor en Herman Kistemaker, voorzitter van het 40-jarige Brandweermuseum Borculo, de nieuwe website.

De voorzitter gaf in zijn toespraak aan dat de wens voor een nieuwe website al sinds de fusie op 1 januari 2008 aanwezig is. De VVV-website is vaak de eerste kennismaking met het gebied. Tot nu toe konden toeristen en recreanten voor informatie over het gebied alleen terecht op de websites van de voormalige VVV’s in Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo. Bezoekers van deze websites komen nu automatisch op de nieuwe website van de VVV Berkelland.

De website www.vvvberkelland.nl biedt de toerist en recreant veel informatie over overnachtingsmogelijkheden, dagactiviteiten, attracties en bezienswaardigheden in de gemeente. Bovendien kan met de website ook meer aandacht worden geschonken aan de arrangementen die de VVV samen met haar leden heeft samengesteld en waarvoor veel belangstelling is. De website is ook zo ingericht dat de informatie eenvoudig en snel vindbaar is.

De leden van de VVV Berkelland waren tijdens de avond erg enthousiast over dit initiatief en proosten dan ook op veel digitale bezoekers en nieuwe gasten op hun bedrijven.  

[nggallery id=990]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven