Nieuwjaarscross: Parcours extra zwaar

tn_Afbeelding nieuw Roy 16807EIBERGEN – Even dreigde de nieuwjaarscross niet door te gaan. Maar atletiekverenging ASV heeft zondagmorgen toch besloten de jaarlijkse cross niet af te lassen. De sneeuw op het parcours zorgde er voor dat de hardlopers het extra zwaar hadden. Een kleine 125 die-hards verschenen ’s middags aan de start.

De jaarlijkse nieuwjaarscross is dit jaar voor het eerst op zondag gehouden. De parcours gingen over de akkers, door het Slingebos en over de hardloopbaan. Onder de deelnemers zat ook een journalist van de Tubantia. Peter Zandee wilde de sfeer proeven en liep mee. Ook de brandweer van Eibergen was aanwezig.

Enkele vrijwilligers zijn druk in de weer geweest om de verschillende rondes: De kidsrun tot 12 jaar, kidsrun 9 tot 12 jaar, en de recreatieloop in elkaar te zetten.

Fotograaf Roy Nijman was voor Nieuwsuitberkelland.nl aanwezig en maakte geweldige foto’s en een film in de sneeuw. Klik hier voor de uitslag van de cross.

[nggallery id=906]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven