Opgave busreis naar Borussia Dortmund

EIBERGEN – De supportersvereniging Eibargs Blauw van de voetbalvereniging FC Eibergen gaat op zondag 7 februari per bus naar de Bundesligawedstrijd Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf het Zwikkelaarsplein in Eibergen, de wedstrijd begint om 17.30 uur.

Iedereen die mee wil, kan zich hiervoor opgeven. Het duel wordt het gespeeld in het Signal Iduna Park (het voormalige Westfalen Stadion), de thuishaven van Dortmund. Met 83.932 plaatsen is dit één van de grootste stadions van Europa. De aankomst is rond 15.45 uur. Hier is voldoende vertier voor iedereen aanwezig. Anders dan in Nederland is het in Duitsland bovendien meestal gebruikelijk, dat supportersgroepen van beide clubs gewoon door elkaar lopen.

De kosten voor vervoer en de zitplaats bedragen slechts 40,00 euro per persoon. Opgave is mogelijk door een mailtje te sturen naar [email protected]. Tegelijkertijd dienen de kosten te worden overgemaakt naar rekeningnummer (P)9647124 ten name van ‘Supportersvereniging’.

Via het genoemde mailadres kunnen ook inlichtingen worden verkregen. Dit kan tevens telefonisch via telefoonnummer 0545-477766

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven