Opgave buurt- en straat schietcompetitie

EIBERGEN – Schietvereniging de Kroon gaat weer beginnen met de buurt- en straat schietcompetitie 2010. Het wordt de 28e editie van dit evenement. Deze wordt evenals voorgaande jaren weer in het voorjaar gehouden op de Mors 17 in Eibergen.

Er wordt geschoten met een ‘luchtbuks’ en het is de bedoeling dat men op drie wedstrijdstrippen zo hoog mogelijk schiet. Men wordt geklasseerd in poules die naargelang het vorig jaar geschoten gemiddelde zijn samengesteld. Nieuwe schutters hebben dus een klein voordeel mits ze goed schieten.

In 1983 is de vereniging begonnen aan deze competitie met 20 verschillende buurten en / of straten (die 1 of meerdere teams in de competitie lieten schieten).

Opgave voor deze competitie kan nog uiterlijk tot en met donderdag 28 januari aanstaande ingeleverd worden bij T. Koeslag, Esweg 48, Tel. : 0545-474592 of M. Wolterink, Havekortweide 2, Tel. : 0545-477048. Opgave voor deze competitie kan per e-mail op adres: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven