Reisverslag Peter Stoverink (update 2)

Dinsdag hebben we een gezellige avond gehad. Na een inleiding door Viktor Brand hebben zowel Albert West en Theo van Veghel (de 2 Pinten) gezongen. Iedereen deed enthousiast mee. Voor sommige is het aardig laat geworden. Dat krijg je als het gezellig is.

Woensdagmorgen moesten de eerste personen om 9 uur vertrekken. De meeste personen waren nog aardig duf van de avond er voor. Vandaag stond de Loqaterdagrit op het programma. De tocht was ongeveer 675 km. De tocht ging richting Zweden. Over besneeuwde wegen, rendieren op en langs de weg. Na enkele uren kwamen we bij het ijshotel, wat tevens een rustpunt was.

Hier met alle deelnemers rond gelopen en het ijshotel van binnen kunnen bewonderen. Dit lijkt me geen fijne plek om te overnachten, binnen was het -5 graden. De tocht ging verder richting het noorden. Nog meer ijs en sneeuw onderweg. Af en toe kwam de zon door. Hier moesten we dan ook even van genieten, want verder was het behoorlijk grauw overdag. Rond half 10 begint het licht te worden, en om 16 uur is het al weer donker.

Morgen staat er voor ons een sneeuwscootertocht op het programma. Donderdag vertellen we hier meer over.

Groeten Peter

[nggallery id=963]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven